Το Windows Firewall Control είναι ένα εργαλείο που επεκτείνει τις λειτουργίες του εγγενούς τείχους προστασίας των Windows και παρέχει γρήγορη πρόσβαση στις πιο συχνές επιλογές του. Διαχειρίζεται εύκολα το τείχος προστασίας χωρίς να χρειάζεται να περιηγηθείτε στο συγκεκριμένο μέρος του τείχους προστασίας. Τρέχει στην περιοχή ειδοποιήσεων των Windows και επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει το εγγενές τείχος προστασίας εύκολα

Η Malwarebytes ανέλαβε το Windows Firewall Control και συνεχίζει να το υποστηρίζει και να το διατηρεί δωρεάν με κάποιες περιορισμένες δυνατότητες όπως χαρακτηριστικό με τις ειδοποιήσεις.
Η τελευταία έκδοση που κυκλοφόρησε είναι η 6.11.0, και κυκλοφόρησε στις 22 Απριλίου 2024, περιλαμβάνει πολλές βελτιώσεις.

Τι νέο υπάρχει στην έκδοση 6.11.0.0 (22.04.2024)

– Διορθώθηκε: Μετά τη δημιουργία ενός προσωρινού κανόνα από το παράθυρο διαλόγου ειδοποιήσεων που περιλαμβάνει πολλά προγράμματα έχουν αποκλειστεί, πρέπει να κλείσετε το παράθυρο διαλόγου ειδοποιήσεων διαφορετικά όλα είναι νέα οι κανόνες είναι προσωρινοί.

– Διορθώθηκε: Η λειτουργία αναζήτησης στον πίνακα κανόνων δεν περιλαμβάνει την ιδιότητα Περιγραφή.

– Βελτιωμένο: Ο αλγόριθμος για τον εντοπισμό μη έγκυρων κανόνων για τις εφαρμογές του Windows Store ήταν ενημερώθηκε για την αποφυγή ψευδών ανιχνεύσεων.

– Βελτιώθηκε: Ο χειρισμός και η καταγραφή σφαλμάτων βελτιώθηκε σε ορισμένα μέρη του κώδικα.

Απαιτήσεις συστήματος

√ Microsoft .NET Framework έκδοση 4.6.2.
√ Συμβατό με όλες τις εκδόσεις x86 και x64 των Windows 11, 10, 8.1, 8, 7, Server 2022, 2019, 2016, 2012.
√ Η υπηρεσία Τείχους προστασίας των Windows πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να εκτελεστεί ο έλεγχος τείχους προστασίας των Windows.
√ Η υπηρεσία DNS Client απαιτείται να είναι ενεργοποιημένη για να λειτουργούν σωστά οι ειδοποιήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κατεβάσετε το πρόγραμμα, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα.

Από Jimcrow

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *